VEGAN SUSHI BAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 180 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vegan Sushi Bar. Meer weten? Ontdek meer

28 dec 2022 om 8:39 Helaas kwam het later, maar het ergste was nog wel dat ik niet de bestelde producten kreeg....gelijk geleerd om maar eerst naar de reviews te gaan kijken.... ik zal hier niet meer bestellen, was ook niet echt bijzonder van smaak.
22 dec 2022 om 19:59 The delivery was almost an hour late due to the restaurant. The delivery man was very fast and friendly. The food is good but a bit expensive.
18 dec 2022 om 17:08 Heerlijke sushi! Gekregen wat we besteld hadden. We hadden aangegeven om 16:00 uur te laten bezorgen, maar de bezorger kwam een uur te vroeg, maar was heel erg vriendelijk!
13 dec 2022 om 21:04 Lekker, maar weer niet gekregen wat ik had besteld. Voor een correctie moest ik dat via de klantenservice van thuisbezorgd doen, voor 21u.. heel ingewikkeld en dus niet gelukt. Prijs-hoeveelheid is ook uit balans
11 dec 2022 om 21:59 De sushi zelf was heel lekker. Wel bijzonder dat je zo een €90,- uitgeeft en niet eens stokjes, wasabi en sojasaus erbij krijgt. Ook was een item verkeerd (we hadden i.p.v. de mighty mushroom, iets met shrimp gekregen).
2 nov 2022 om 21:49 Heerlijke sushi! (hadden er iets meer mogen zijn)
25 okt 2022 om 22:34 Order placed at 18:46 and received at 20:30. No updates from restaurant. Delivery driver very polite and apologised - he had to wait 45 minutes at the location for the order to be ready. I would expect a refund at the very least!
14 okt 2022 om 22:18 It took almost two hours!! TWO HOURS!! c'mon! it's a freaking sushi! and the gyoza was also cold...
24 aug 2022 om 20:11 The food is amazing, so flavorful! But quite pricy for the small portion and what you get (rice and bunch of veggies). Also delivery was late and gave it to my neighbor even though I was home!!why!
30 jul 2022 om 10:31 Wat was het weer heerlijk....de californian dream! Een aanrader is je bestelling zelf af te halen! Een uur wachten op een thuisbezorgd koerier is gekte!
26 jul 2022 om 20:11 Perfect as always. The food and the delivery!