VEGAN SUSHI BAR

VEGAN SUSHI BAR Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 159 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vegan Sushi Bar. Meer weten? Ontdek meer

29 jun 2022 om 7:15 Very tasty and well presented, so lucky to have a full vegan menu with so much choice. I hope that it can get so successful that prices will be revised a little because it’s quite expensive. However, I’ll order again
20 jun 2022 om 22:25 The taste is nice, yet the dish is tiny and the price is high… Not sure why vegan sushi is more expensive than the one with fish..
17 jun 2022 om 20:15 Great food
8 jun 2022 om 20:28 Heerlijk! Bezorging duurde wat lang
31 mei 2022 om 19:50 Helaas kwam het verkeerde eten en ze waren telefonisch niet bereikbaar toen ik het wilde oplossen. Normaalgesproken vind ik het heel lekker hier, maar dit viel me tegen. Ook leek de rijst taaier dan ik gewend ben van ze.
5 mei 2022 om 23:33 Super lekker! Bezorgtijd was alleen een beetje lang.
26 apr 2022 om 20:38 It was extremely tasty! Good to know (as I wondered myself before I ordered), I ordered one roll (shrimp tempura, I recommend), one set of makis and ome order of inari which was enough for me as a 32 year old guy.
22 apr 2022 om 22:55 ‘No chicken teriyaki’ and sweet potato tempura was very tasty. Only complaint was the delivery time, which was 1 hour 20 mins in the end!
16 apr 2022 om 19:22 Fantastisch!! Wat een ontdekking.
11 apr 2022 om 19:26 Eten is lekker, maar de bezorgtijd is erg lang. Te lang!
5 apr 2022 om 9:12 Het eten viel wat tegen: de sushi viel uit elkaar, de verschillende soorten lijken erg op elkaar en de smaak was wat vlak. Was ok, maar mweh.
3 apr 2022 om 19:43 Waanzinnig!!