VEGAN SUSHI BAR

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 240 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Vegan Sushi Bar. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 20:40 Heerlijk eten, worth the walt!
31 jan 2024 om 20:09 Heeerlijk eten! En gelukkig weer 6 st. gyoza ipv 5
25 jan 2024 om 21:59 Delicious! Ordered again the next night!
19 jan 2024 om 21:55 Perfect!
25 dec 2023 om 15:25 The sushi is great. The different sushi’s are all similar to each other only different filling and decorations.
23 dec 2023 om 18:57 Amazing food! The sushi are delicious
23 dec 2023 om 11:06 Erg lekker. Er staat nog steeds dat je 6 gyoza ontvangt en je krijgt er 5
15 dec 2023 om 23:56 Ik had eerlijk gezegd lage verwachtingen, maar ik wilde eens iets anders proberen dan de classics (kapsalon, massaman, butter chicken). De presentatie was al goed, mooie bakjes en het eten was prachtig gepresenteerd. De smaak erg goed, zeer vissig.
15 dec 2023 om 7:44 Ik vind het eten heerlijk. Wel erg duur Em er staat al maandenlang 6 st. gyoza op het menu terwijl je er 5 ontvangt. Heel jammer
10 dec 2023 om 21:37 Did not receive my order and they still charged me for it
8 dec 2023 om 19:32 Ontzettend lekker, maar voor €17,95 nog niet volle maag. In principe is het zo lekker dat het de prijs waard is, maar moet gaan sparen om eens echt vegan sushi te eten
1 dec 2023 om 18:27 lekker eten, aardige bezorger